Conscients de la importància del respecte amb el Medi Ambient

Cedinsa, empresa dedicada a la construcció i explotació d’infraestructures, du a terme les seves activitats des del compromís, la responsabilitat empresarial i el compliment dels requisits legals que li són aplicables.

Conscients de la importància que representa per la societat la preservació del medi Ambient i l’ús responsable dels recursos disponibles, Cedinsa ha desenvolupat i implantat, en tots els nivells i serveis de l’empresa el seu Sistema de Gestió Ambiental, integrat amb el de Qualitat i el d’Eficiència Energètica dels seus serveis, basat en les normes de referència UNE-EN ISO 14.001-9.001-50.001.

Medi Ambient

Cedinsa es compromet a impulsar i dinamitzar a tota la organització, els principis establerts en la seva política de qualitat, medi ambient i eficiència energètica. Aquests principis fonamenten la contribució al desenvolupament sostenible, i han de guiar els nostres actes per compaginar el desenvolupament de la nostra feina en la gestió de la construcció i explotació de concessions amb la qualitat, la cura del Medi Ambient i la gestió eficient de l’energia.

Si continúas navegando por esta web, aceptas usar las cookies. Más información.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca