Compromesos en la lluita contra la Covid-19

Cedinsa ha pres mesures per la protecció de treballadors i treballadores i usuaris de les nostres infraestructures des del moment en què els efectes de la pandèmia de Covid-19 van començar a manifestar-se a Catalunya. Totes les decisions s’han pres amb l’objectiu de minimitzar els contactes i dotar de la màxima protecció possible cada treballador que necessàriament ha de complir amb els serveis essencials en el seu lloc físic de treball.

 

En primer lloc, s’han posat tots els mitjans i facilitats per afavorir el teletreball en tots aquells llocs de treball on és possible realitzar-lo. Això ha comportat ajustos d’horaris per millorar la conciliació familiar degut a les circumstàncies especials que es donen en el confinament.

 

També s’han establert protocols de màxima seguretat per al personal de manteniment, d’acord amb les recomanacions de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, tot el personal va equipat elements de protecció individual i en cada torn es fa una desinfecció completa dels vehicles i espais comuns.

 

També s’han pres mesures restrictives a la sala de control de les nostre vies, al Centre de Puigreig. S’ha augmentat la distància física entre les dues persones que es necessiten per garantir el funcionament de la sala, s’ha prohibit l’accés a terceres persones i també, en finalitzar cada torn, es fa una desinfecció completa de la sala

Si continúas navegando por esta web, aceptas usar las cookies. Más información.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca